WERKEN BIJ GROOS

GROOS zoekt vakantiemedewerker en stagiaires!

Ben jij creatief én commercieel tegelijk? Wil jij werken, leren en een uitgebreid netwerk opdoen in de creatieve sector?
Mail dan zsm je CV aan werk@groos.nl 

 

GROOS zoekt (altijd) Superstagiaires! 

Wij zijn op zoek naar studenten die een meewerk stage zoeken bij een enorm leuk, inspirerend en groeiend bedrijf.

Opdracht omschrijving:
Momenteel zijn er een aantal allround stageplekken beschikbaar. Je dient tijdens de stageperiode mee te werken met de dagelijkse werkzaamheden in het bedrijf. Enkele voorbeelden kunnen zijn: voorraadbeheer, bestellingen plaatsen en afhandelen bij leveranciers.  Maar ook het meedenken met marketing en/of social media uitingen of programmering van events. GROOS wordt namelijk regelmatig gevraagd om deel te nemen aan verschillende soorten evenementen in de culturele sector.

Over GROOS: 
GROOS is een innovatieve conceptstore en platform voor Rotterdamse makers. GROOS verkoopt uitsluitend producten van Rotterdamse makelij, wij willen dan ook graag door middel van de +/-200 verschillende makers Rotterdam op de kaart zetten als stad van de creativiteit. Onder makers vallen o.a. kunstenaars, designers, schrijvers en muzikanten.

Gewenste achtergrond / vaardigheden:
Je volgt een (commerciële) HBO of WO- opleiding zoals bij voorbeeld Commerciële Economie, Small Business en Retail Management, maar een overlappende studie richting zoals kunst of design is ook mogelijk. Je kunt kansen herkennen en bent in staat deze aan marktgerichte oplossingen te koppelen. Daarnaast zoek en benut je kansen voor je eigen persoonlijke ontwikkeling. Je hebt ervaring met werken in teamverband en kunt hier jouw organisatorische en commerciële talent in kwijt. Je beschikt over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden. Tot slot zijn kenmerkende eigenschappen van jou: dat je commercieel bent ingesteld, initiatief toont en zelfstandig kunt werken.

Wat verwacht GROOS verder van een stagiaire?

- HBO/WO
- Affiniteit met kunst, cultuur en Rotterdam
- Representatief
- Harde werker
- Initiatiefrijk
- Oog voor detail

Wat biedt GROOS?

- Intensief contact met kunstenaars/ontwerpers/artiesten/makers en allerlei andere soorten mensen uit de creatieve industrie
- Meewerken met dagelijkse werkzaamheden
- Inhoudelijke begeleiding aanwezig
- Leuke collega’s
- Een schat aan ervaring
- Een gigantisch netwerk
- Tal van andere kansen

Interesse? Mail naar: werk@groos.nl o.v.v. Stage