Het Rotterdamse Shirt

Rotterdam barst van het creatief talent! Daarom dagen Funkie House, GROOS. en Isis inc. alle inwoners van Rotterdam uit met een T-shirt ontwerpwedstrijd. De èchte Rotterdammer wil natuurlijk een shirt om zijn liefde voor de stad uit te dragen. Samen zetten we Rotterdam op de kaart, stuur je ontwerp op voor 20 Juli!
 
De ontwerpen kunnen gemaild worden naar, hetrotterdamshirt@groos.nl
Een selectie ontwerpen worden vervolgens geplaatst op www.facebook.com (link plaatsen: https://www.facebook.com/events/789107401107184/ en één ontwerp zal gekozen worden als ultieme winnaar. De vakjury, bestaande uit Funkie House, GROOS. & Isis inc. zullen de beste inzending kiezen. 
 
Het winnende ontwerp wordt in productie genomen en zal exclusief worden verkocht via Funkie House, GROOS. & Isis inc. De winnaar ontvangt het eerste T-shirt tijdens de lancering prijsuitreiking. Naast 5 shirts (maat/model naar keuze) met het winnende ontwerp ontvangt de ontwerper een kadobon ter waarde van 150,- te besteden bij Funkie House, GROOS. & Isis inc. Daarnaast zullen de shirts ook verkocht gaan worden in desbetreffende winkels.
 
HOU JIJ VAN ROTTERDAM? DOE MEE!

Tot 20 juli heb je de tijd om je ontwerp te maken en in te sturen via hetrotterdamshirt@groos.nl! Het bestandsformaat mag maximaal A3 formaat zijn en bij voorkeur in PDF. De uiteindelijke basisshirts zullen zwart zijn dus hou dit in je achterhoofd tijdens het ontwerpproces. Teken, knip, plak, scan, stop al jouw stadsliefde in je ontwerp, wellicht hangt jouw ontwerp dan binnenkort in de winkel!